Indisk Restaurant og takeaway mad i Køge

I vores indiske restaurant i Køge har vi mange års erfaring med at servere lækker og god indisk mad fra vores hold af passionerede kokke. Vores indiske mad i Køge er langt over gennemsnittet af, hvad man ellers ville kunne forvente af indisk mad i Danmark, og vi er stolte af de 4 kokkehuer, som vi er blevet tildelt af Politikens anmeldere i kategorien.

Vi byder velkommen til en god aften på vores indiske restaurant i Køge, hvor der er et væld af spændende og autentiske indiske retter på menuen hver dag. Den indiske mad i Køge bliver tilberedt med friske og gode råvarer samt selvfølgelig friske krydderier.

Kashmir indisk restaurant i Køge har en hyggelig og autentisk stemning, og man kan forvente retter, der er tilberedt efter det traditionelle indiske køkken med et strejf af det skandinaviske Køkken.

Ønsker man indisk mad som takeaway, kan det selvfølgelig også lade sig gøre fra Kashmirs restaurant i Køge. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores indiske restaurant i Køge til en god aften med autentisk indisk mad.