Hos Kashmir Indisk Restaurant i København kan man bestille de autentiske retter som indisk take away fra vores restauranter på Østerbro og i Køge, hvis man ønsker at nyde maden derhjemme. Med indisk takeway i Køge, på Østerbro og i resten af København tilbyder vi dig at kunne tage en bid af det autentiske indiske køkken med hjem fra en af pionererne i Danmark inden for indisk mad.

Skal man have en ægte indisk madoplevelse udover det sædvanlige, kan man med Kashmirs indiske takeaway i København – Østerbro og Køge bestille og vælge imellem et bredt udvalg af indiske takeaway retter.

Med indisk take away fra Køge eller Østerbro kan man forvente autentiske indiske retter fra vores kokke med stor passion omkring gode og friske råvarer og krydderier. Vores indiske takeaway retter på Østerbro i København og i Køge er inspireret af det klassiske indiske køkken med et strejf af det skandinaviske køkken. De traditionelle indiske take away retter dækker over lam i karry, tandoori-retter, indiske vegetarretter og meget mere.

Få en ægte orientalsk madoplevelse med indisk takeaway i København fra vores Østerbro eller Køge-afdeling.

Bestil takeaway online fra Køge